16.1.12

Ada RISIKO Boleh DiElakkan ...Ada Yang Tidak...itulah Qadar Allah

Perangkap tengah jalan


inilah lubang yang berlaku selepas jalan mendap di Jalan Kota Bharu-Kuala Terengganu di bandar Permasuri, Setiu kelmarin.


SETIU – “Kejadian itu sangat tidak disangka kerana secara tiba-tiba saja saya terasa motosikal yang ditunggangi menjunam ke bawah sebelum seluruh muka saya terasa sakit.”

Demikian cerita imam, Ismail Mohd., 75, yang cedera selepas dia terjatuh ke dalam jalan yang mendap sedalam kira-kira dua meter di Jalan Kota Bharu-Kuala Terengganu di bandar Permasuri dekat sini kelmarin.

Menurut Ismail, mendapan di jalan itu berlaku di lorong kanan dan secara kebetulan pula dia juga melalui lorong kanan jalan.

“Sebaik terjatuh dalam lubang itu bersama motosikal, saya tidak dapat berbuat apa-apa kecuali menunggu diselamatkan penduduk yang masih berada di sebuah surau tidak jauh dari situ,” ceritanya ketika ditemui di Hospital Setiu di sini semalam.

No comments:

Huraian Kisah Saidina Umar Memukul Anaknya / Sebat Anak. Benar atau Palsu?

Pastikan anda telah mengikuti Siri Tabarra 1 - 10 sebelum anda membaca dan memahami Tabarra 11.... Jika belum sila hubungi penghantar siri...