Ahlan Wasahlan...

Jawatan Kosong Untuk Gadis Bawah 27 Tahun

Minuman Kesihatan dan Kekuatan

Minuman Kesihatan dan Kekuatan
Belum Cuba ..Belum Tahu... Cuba dulu baru tahu..

Dua (2) SMS ini akan sampai Ke Telefon anda if?

Salam,

Kawan-kawan saya yang byk membuat iklan di dada-dada akhbar selalu menyatakan setiap iklan yang kami buat kami akan sampai 2 SMS ini, dalam struktur ayat yang sama iaitu

1. dari telefon : 012-3454344

"Akum, amy kata ipad hari tu ada masalah, betul ke? Kalau rosak kau hantar balik kat aku, nanti aku minta budak stor ganti baru, KAu nak sambung  Galaxy Note tak? Mereka tolak dalam RM 800. Tolak kat budak UITM boleh untung juga. Kau nak tak...tapi stok tak dpt, dalam 5 je boleh, kalau nk kau dtg umah je, k"

Ini contoh SMS yang kononya tersilap hantar, yang mana mereka nak kita balas balik dgn kata-kata "awak salah sms".... then pengenalan dan berkenalan akan bermula.......

2. 017-7364844
"Askum, saya zam dri kastam ada kawan2 nak HP Laptop murah2an, col duit bnk in akun pegawai brg kami hntar? HP Nokia n95 n96 n97, samsung clayz, ipad, iphone rm 500 Laptop apple, acer, tosba rm 600, 5 hp 5 laptop brg rm 1200, 4hp 4 laptop 8 barang hanya rm 1000"

Tawaran ajaib dan murah giler ini menunggu jawapan tamak daripada anda!


Sapa dapat SMS yang serupa mcm nie? Bolehlah kongsi kat sini

No comments: