27.11.08

Cabaran Untuk Pengamal "Mind Power"

Mind Power adalah kuasa minda yang mampu merubah sesuatu.... digunakan oleh pencari impian sebagai satu tenaga kuat untuk mencapai impian....

Kuasa Dalaman adalah satu aliran tenaga di dalam badan manusia untuk membina kesihatan, pelbagai nama digunakan untuk pelbagai tujuan. Ada tujuan yang baik dan ada juga tujuan yang kurang baik.

Bangsa Nusantara ... tak kira Melayu, India dan Cina tidak terlepas daripada kuasa dalaman ini.... ada yang mula memasukkan unsur mistik dan ada pula yang menggunakan kuasa perantara atau lebih dikenali dgn nama Jin atau Nama-nama hantu yang terkenal di alam nusantara.

Namun begitu... diluar daripada dunia nusantara, ada sekelompok manusia yang mencari dan terus mencari adakah sesetengah pihak yang mendakwa mereka betul-betul hebat tapi bermain silap mata atau teknik-teknik magik untuk melariskan dakwaan atau biznes mereka.

Dibawah ini saya sertakan dua video yang dihantar kepada saya..... yang boleh membuatkan kita berfikir.....

Video Pertama : Part 1: http://www.youtube.com/watch?v=p9hgWWQC3e0
Video Kedua : Part 2: http://www.youtube.com/watch?v=9pBe2_tbPUESELAMAT MENONTON

No comments:

KURSUS ASUHAN DI RUMAH SECARA PERCUMA!

kURSUS PERCUMA, JANGAN LEPASKAN PELUANG INI? Khas untuk 1.Graduan yang ingin menceburi bidang penjagaan di rumah 2. Suri Rumah sepenuh ...