Ahlan Wasahlan...

Jawatan Kosong Untuk Gadis Bawah 27 Tahun

Minuman Kesihatan dan Kekuatan

Minuman Kesihatan dan Kekuatan
Belum Cuba ..Belum Tahu... Cuba dulu baru tahu..

Lag iPengalaman Orang Yang pernah tertipu

ku bukannya nak condemn atau apa.sbb aku pung salah seorang 'mangsa' pelaburan sebuah syarikat di Rawang yg popular tu F* C****** ; memang ikut pengalaman, ayat2 tu biasa..ini cuma siasatan; syarikat cuma disyaki; biar BNM menjalankan tugas mereka; operasi syarikat berjalan seperti biasa; ayat2 tu sebijik sama mcm ayat2 yg diberi oleh tauke F* C****** di Rawang tuh.

Mula2 kata penyiasatan 90 hari saja, lepas tu ok..tu bulan Mei punya cerita. last2..sampai sekarang (Oktober) ; hampeh terus senyap aje......

Utk kawan2 di BM, aku nasihatkan , sb ini penyiasatan BNM, mungkin, tapi ak tau la..mungkin ada can utk lepas., tapi bila dah lepas nanti., korang capat2 la keluarkan duit korang.., sbb lepas tu confirm SC pulak akan masuk..bila SC masuk, memang sangkut tak leh buat ape..ambik lah lawyer paling terer sekali pun.., jgn harap boleh lepas....

Yg pastinya,, kerajaan mula2 dia biar dulu syarikat2 org Melayu ni beroperasi.., kumpul duit byk2..bila duit sykt tu dah byk beratus juta RM, barulah diorg datang serbu., arahkan tutup operasi dan duit semua dirampas...apa lagi masuk ke tabung perbendaharaan negara lah...ujung2...kita org melayu gak yg rugi...kerajaan jugak yg untung..dapat duit free..

kami dah lali dah dgn ayat2 macam ni..semua syarikat akan dapat 'ayat' yg sma dari tuan punya syarikat tu lepas kena serbu..

No comments: